Català / Español / English  ·  TEL. 93 300 09 31 · EMAIL escola@asuncion.cat
Català / Español / English  · 

Preinscripció


2 Fotos

Preinscripció i matriculació


Aquest espai està dedicat a acompanyar a les famílies en el procés de Preinscripció i Matriculació.

Empleneu el formulari adjunt per contactar amb el centre.

Hi trobareu la informació necessària per seguir el procés de la manera més senzilla possible.

A les persones interessades en accedir a l'escola fora del període de preinscripció, les convidem a emplenar el formulari adjunt per iniciar el contacte.

Formulari de contacte

Portes obertes (Cal sol·licitar cita prèvia per ajustar l'aforament)

Jornada institucional: dissabte 17 de febrer de 2018

10:30h – Benvinguda

11:00h a 11:30h – Presentació general

11:30h a 13:00h – Itinerari per espais i tallers:

Espai Lúdic: MediARTció, programa innovador de resolució i mediació en els conflictes.

Gimnàs: circuits de psicomotricitat, i informació activitats d'Educació Física realitzades fora de l'escola.

Espai Àgora: taller de tecnologia educativa.

Espai Difusió:  dinàmica Role Play d'alumnat en llengua anglesa (primera llengua estrangera de l'escola) i performance de l'alumnat en llengua francesa (segona llengua estrangera de l'escola).

Espai Maker i Laboratori: robòtica en ús i experiments al laboratori.

         Aules de l'escola d'Educació Infantil 3, 4 i 5 anys: Dinàmica a l'aula amb alumnat realitzant activitats de la Proposta didàctica de l'escola amb metodologia manipulativa i experiencial.

El col·legi tindrà oberts tots els seus espais i disposareu d'un espai habilitat per als infants que us acompanyin per si creieu oportú tenir-los entretinguts amb professionals de la casa.

Atenció individualitzada en horari lectiu

L'escola ofereix entrevistes individuals amb la visita al centre mentre es desenvolupa la vida escolar per poder conèixer de primera mà la realitat de les aules i l'ambient de treball.  Cal sol·licitar cita prèvia.

Atenció personalitzada

Dissabtes 24 de febrer, 3 i 10 de març de 2018. Atenció a les famílies de 10:00h a 12:00h. No cal sol·licitar cita prèvia.

Díptic informatiu de l'escola

Us presentem el díptic informatiu de l'escola. Hi trobareu una descripció general de l'escola: el nostre ideari, els nivells educatius, les activitats complementàries, les activitats extraescolars i els serveis… (Díptic informatiu 2018-2019 en elaboració fins aprovació del Consell escolar)

Díptic informatiu 2018-2019

 

Podeu respondre el formulari de Valoració de les Jornades de Portes Obertes mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6mX-M18OZMHh0wy3OTVKGH4Eufq_CFufkjNYy5E_w3r2kvQ/viewform?usp=sf_link

 

Full de Sol·licitud de Preinscripció

En el següent enllaç trobareu el document que cal omplir per preinscriure l'alumne/a a l'Escola Asunción de Ntra. Sra. del Poblenou pel curs 2018-2019 quan el Departament de la Generalitat l'elabori, mentre oferim el Full de Preinscripció vigent .

Full de Sol·licitud de Preinscripció

Recordem que només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne/a. En aquesta, s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d'una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre. Si la presenteu a l'escola, us suggerim que aporteu una còpia a fi que us la segellem amb registre d'entrada.

Web Informativa del Departament d'Ensenyament

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha creat una web del procés de Preinscripció i Matriculació.  Hi trobareu tota la informació sobre aquest procés: criteris que s'apliquen per resoldre situacions d'empat de les sol·licituds en el procés de preinscripció i matrícula, documents que cal aportar per realitzar la preinscripció i el calendari previst per fer la preinscripció i la matriculació del proper curs. Quan s'apropen les dates de matriculació, el Departament d'Ensenyament actualitza la informació.

Enllaç al web del Departament d'Ensenyament

Ajuts i beques

En el següent enllaç trobareu la informació sobre ajuts al menjador 2015-2016.

Ajuts menjador


Arxius:
Arxius d'interès