Català / Español / English  ·  TEL. 93 300 09 31 · EMAIL escola@asuncion.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Celebració unificació Franciscanes

12-09-2018

El dia 5 de setembre va tenir lloc l'esdeveniment per celebrar la unificació de la institució educativa Franciscanes. La trobada va facilitar la coneixença dels claustres que integrem en l'actualitat les 4 escoles de la comunitat educativa franciscana.

Amb més de 120 assistents hi havia alguna cadira buida… I és que hi va haver gent que no hi va poder assistir.

No hi van poder assistir les generacions passades que van fer el camí fins avui, aquelles persones que avui posen el llegat en les nostres mans; tampoc  no hi van poder assistir les generacions futures que un dia ompliran les escoles.

Evidenciar aquesta realitat va servir per saber-nos còmplices en la distància, bé sigui en el temps o en l'espai i units com a equip humà en una mateixa ruta .

El record de la jornada inspirarà el dia a dia de la nostra tasca docent i ens recordarà el muscle de les nostres potencialitats.

Amb el respecte que es mereix el que tenim entre mans, amb la responsabilitat que suposa entomar el que ha de venir i amb la il·lusió que implica fer-ho possible entre tots nosaltres, unim esforços: Tenim història, tenim futur... Continuem.


Xarxes socials: