Català / Español / English  ·  TEL. 93 300 09 31 · EMAIL escola@asuncion.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Guanyadors als mSchools Awards

Guanyadors als mSchools Student Awards 2017

12-06-2017

El grup d’alumnes de 6è d’Educació Primària finalistes als mSchools Student Awards en l’edició d’enguany en la categoria Scratch Challenge han guanyat! Van participar a la final d’aquesta categoria, que va tenir lloc a la cerimònia dels mSchools Student Awards dissabte 10 de juny, on van resoldre un repte en una hora i mitja utilitzant l’entorn de programació Scratch.

Llista de finalistes a l’edició de 2017: http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/concursos_mschools/mschools-student-awards/2017/premiats/

mSchools és un programa d’aprenentatge mòbil amb múltiples facetes que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

Com a acte de cloenda del curs, els promotors del programa mSchools han convocat els mSchools Student Awards. Per primera vegada, i com a novetat del curs 2106-2017, s’ha convocat una nova modalitat, l’Scratch Challenge, dirigit als alumnes del cicle superior de primària. L’objectiu és incentivar la programació en els alumnes de primària i reconèixer la tasca que s’està duent a terme a molts centres al voltant de l’Scratch.

D’entre 114 projectes presentats per centres educatius de tot Catalunya, han estat seleccionat entre els 20 finalistes i a la final han estat els guanyadors junt amb tres equips més.

Enhorabona!


Xarxes socials: