Català / Español / English  ·  TEL. 93 300 09 31 · EMAIL escola@asuncion.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Unificació comunitat educativa Franciscanes

12-09-2018

La Congregació Franciscana reuneix en una única institucó educativa les quatre escoles que en l’actualitat ofereixen servei educatiu a Educació Infantil, Primària i Secundària.


El Col·legi de Sant Cugat, el de Vilassar, el de Plaça Universitat de Barcelona i el de Poblenou reorganitzen la seva titularitat en un moment en què l’evolució en l’àmbit educatiu demanda nous reptes per oferir una adequada resposta acadèmica en el segle XXI.


El nou ens neix hereu de quatre escoles, totes elles centenàries, amb el valor afegit que suposa l’expertesa avalada pel dia a dia, generació rera generació i transformació rera transformació al llarg dels segles.


La nova institució, que tindrà la seu al col·legi de Poblenou, desplega la dedicació professional que al llarg dels anys ha ofert des de l’ideal franciscà proporcionant de manera eficient formació acadèmica i educació humana i cristiana a infants, nens i joves.


El camí fet en la nostra tasca educativa impulsa el compromís amb l’educació de qualitat, la internacionalització acadèmica, i la connectivitat tecnològica dels reptes actuals.
Acollir amb afecte, fer créixer amb respecte i projectar amb confiança vers el món milers d’itineraris vitals ha estat el testimoni d’aquesta comunitat educativa.


Institució, equip docent, alumnat, famílies… fent camí.

 


Xarxes socials: